Бургас - ThetaHealing Курс за Начинаещи

Бургас - ThetaHealing Курс за Начинаещи07 Sep 16:00 - 09 Sep 17:00 - Burgas
Гр.Бургас

Route
More info

Абсолютно доказана и ефективна методика за промяна.
Какво представлява методът ThetaHealing?
Иновативен метод, практическо приложение на квантовата физика, с помощта на който можете да обучите мозъка си да поддържа Тета вълни, чрез които да достигате до подсъзнанието и да променяте онези модели на поведение, които Ви създават пречки и блокажи и чрез които Вие сами да насочите поведението си за създаване на нова действителност в посока, управлявана от Вас. И всичко това да стане бързо и почти мигновено.В този курс на обучение ще получите основата за работа в Тета и ще се научите ефективно да работите с техниката - Работа със Страховете и Обида.
- Курсът е около 80% практически и можете да практикувате веднага след завършването му, в зависимост от нивото на съзнание и психични способности.
- Методът ThetaHealing е достъпен за всички хора, независимо от техните професии, обществено положение, възраст, пол, раса, религия и вярвания.
- Курсът е международно сертифициран и Ви дава право да практикувате ThetaHealing в цял свят, съобразявайки се с местното законодателство на територията на страната, в която живеете.
- След завършването на курсовете, Тета център – Зорница Гюрова организира ежеседмични работни срещи, в които имате възможност да се запознаете с други практикуващи и да работите в екип, да станете член на Клуб ThetaHealing България, да пътуваме заедно на екскурзии, курсове в чужбина, Тета-лагери, Тета-практики и др.
Цена:550лв
Краен срок за записване - 1.09
Програмата на курсовете можете да видите на www.thetabg.com
Очакваме Ви!

За повече информация и записване:
0887817179 - Кети Харбалиева - професионален практикуващ ThetaHealing, организатор в Бургас
0878143561 - Zornitsa Gyurova - професионален практикуващ и инструктор ThetaHealing www.thetabg.com© 2019 Siguez