Sun Tribe Free Open Air - full moon eclipse

Sun Tribe Free Open Air - full moon eclipse27 Jul 19:00 - 29 Jul 10:00 - Burgas
Отманли

Route

Място на провеждане: Парк "Росенец"(Отманли), 15км южно от Бургас, до хижа "Странджа"
(Location: park "Rosenec" , 15км south direction from Burgas, near "Strnadzha" hut)
gps location: 42°25'48.41"N 27°32'21.14"E

Проектът Sun Tribe Open Air е уникално за региона събитие, което събира артисти и публика от цялата страна и съчетава музика, изкуство и спорт на открито. Целта на фестивала е да развива алтернативната музикална сцена в региона, като съчетава богата двудневна музикална програма с изпълнители от цялата страна. Входът за фестивала е напълно безплатен.Тази година партито ще е много истинско, защото съвпада с пълнолуние и даже с пълно затъмнение, което ще започне в 23 часа на 27 юли.

Първата вечер (петък вечер), както ние я наричаме “алтернативната вечер” е с разнообразна музикална програма, като може да се чуят стиловете реге, хип-хоп до електронна музика и дръм енд бейс или група на живо, в зависимост от избраната концепция за поредното издание.

Втората вечер (събота вечер) е специална и тя винаги е била посветена на транс музиката във всичките и разновидности, но най вече преобладава психеделичен транс. За пълното сетивно преживяване през тази вечер освен прицизно направената селекция от артисти се и изгражда декорация заедно със светлинно шоу и 3D мапинг.© 2019 Siguez