Международен фолклорен фестивал "Дунавци пее и танцува"

29 Sep 13:00 - 30 Sep 23:00 29 Sep 13:00 - 30 Sep 23:00 - Dunavtsi Dunavtsi
Кметство Дунавци Кметство Дунавци
Международен фолклорен фестивал Дунавци пее и танцува 29 и 30 септември 2018 г. Шесто издание Организатори: кметство гр. Дунавци под патронажа на Министерство на културата на...   More info


© 2018 Siguez