Ателие "Страната Математика" ви кани в чудния свят на формите

Ателие "Страната Математика" ви кани в чудния свят на формите11 Apr 18:30 - 19:15 - Sofia
Детска къща "Момо"

Route

Ателие „Страната Математика“ кани деца на възраст от 5 до 7 г на десетседмично пътешествие в чудния свят на формите. Фокусът на курса е върху първите стъпки в геометрията. Ще изучаваме чрез увлекателни и интересни методи как се образуват геометричните фигури, как се рисуват, къде в заобикалящата ни среда ги откриваме, ще търсим симетрията около нас и ще я създаваме. Децата ще се чувстват откриватели на нови понятия и умения от света на математиката.

За ателие „Страната Математика“
Детско ателие "Страната Математика" е забавно пътешествие за малки изследователи в света на алгебрата, геометрията и логиката. Децата, като истински търсачи на нови открития, се запознават по забавен начин със сериозната наука математика. В „Страната Математика“ децата се запознават с цифрите, с фигурите и моделите.А с кого ще пътешестват малките изследователи в "Страната Математика"?
Техен верен спътник ще бъде Анелия Пенкова, преподавател сугестопедагог, сертифициран Jump Math учител и човек, отдаден на мисията „учител“.

Курсът ще стартира на 11 април 2018 г. Ще се провежда всяка сряда от 18:30 до 19:15 ч. Продължителност: 10 седмици. Цена на курса:150 лв. Необходимо е предварително записване на mail@gradinamomo.com© 2019 Siguez