Първа Конференция на Българското дружество по образна диагностик

Първа Конференция на Българското дружество по образна диагностик02 Nov 13:00 - 03 Nov 13:00 - Sofia
Sofia, Bulgaria

Route

Първа Конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда

На 2 и 3 ноември 2018г. в София ще се състои Първата Конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда.

БДОДГ е професионална организация с идеална цел, член на Българската Асоциация по Радиология. Членове на Дружеството са лекари със специалност по Образна диагностика, активно практикуващи в областта на образната диагностика на гърдата. Нашето желание е за членове да привлечем колеги млади лекари, специализиращи Образна диагностика и рентгенови лаборанти.Дружеството си е поставило за цел да разработи и въведе в клиничната практика, адекватен на световната практика, медицински стандарт по образна диагностика на гърда. Чрез организиране на конференции и квалификационни курсове да повишава и поддържа високо професионално ниво на членовете си.

На предстоящата Първа конференция на БДОДГ водещи специалисти от страната ще представят своя опит в областта на мамографията, ултразвуковата диагностика и приложението на магнитно - резонансната томография при ранното диагностициране на рака на гърдата.

Ще бъдат поканени гост-лектори от Европейската асоциация по образна дигнастика на гърда (EUSOBI).

Ще бъде представен доклад от представител на Националния Раков Регистър за заболяемостта и смъртността от рак на гърдата в България.

Ще бъдат обсъдени организационни въпроси за бъдещата дейност на Дружеството.

Във втория ден на Конференцията, със съдействието на водещите медицински компании, ще се организира практически курс, в който участниците да се докоснат до нови технологични възможности и решения на по-редки клинични случай.


Past Events

Aida - Cyril Rovery - Verdi

25 Apr 19:00 25 Apr 19:00 - Sofia Sofia
Sofia, Bulgaria Sofia, Bulgaria
Chers amis, En avril 2018, Je serai Amonasro pour Aida de Giuseppe Verdi. Sous la direction du Philharmonique de Sofia, Choeur et orchestre. Réservation sur le lien de leur cite...   More info

Romania & Bulgaria 2019

17 May 13:00 - 28 May 18:00 17 May 13:00 - 28 May 18:00 - Sofia Sofia
Sofia, Bulgaria Sofia, Bulgaria
$3200 estimated price per person double occupancy. Includes: Round trip air, Accommodations at three and four-star hotels Transfers, Meals: 9 breakfasts, 1 lunch, 4 dinners...   More info


© 2019 Siguez