Ара Маликян - Гранд финалът на Варненско лято 2018

Ара Маликян - Гранд финалът на Варненско лято 201802 Nov 19:00 - 22:00 - Varna
Дворец на културата и спорта - Варна Palace of Culture and Sports Varna

Route
More info

Ара Маликян е голямата световна звезда, която ще сложи бравурния финал на Международния музикален фестивал „Варненско лято” #VarnaSummerFestival. Гастролът на световно известния цигулар и талант с пословичен колорит е по покана на Община Варна и AGBU-Общоарменския благотворителен съюз Парекордзаган.
Ара Маликян ще излезе в Зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта на 2 ноември от 20 ч. със своя много личен проект „Невероятната история на една цигулка”. Ценителите ще съпреживеят заедно с емоционалния виртуоз композициите от 25-ия му албум, в който главен герой е уникалната цигулка, сътворена в Модена, Италия. Пристигнала при малкия Ара, когато той е само на 3 години, тя остава с него и до днес.Тогава баща му – също цигулар, вече го е научил да свири на цигулка и му подарява италианския инструмент. Останалото е история. Тази история Ара ще разкаже във Варна заедно с група изключителни музиканти в своя експресивен кросоувър проект.

Първите билети за концерта във Варна са на промоционални цени и са в продажба в системата на Eventim в цялата страна, на касата на Двореца на културата и спорта, на касата на Фестивалния и конгресен център, както и онлайн: www.eventim.bg/bg/bileti/ara-malikn-varna-palace-of-culture-and-sports-488214/event.html© 2019 Siguez